Udstillerliste

Bonnie Dyrecenter - Østerbro, Værløse, Amager, Roskilde, Holbæk, Slagelse, Frederiksværk, Fredriksberg

Vi byder velkommen til Roskilde Tekniske Skole Vilvorde, der deltager på udstillingen og salgsmessen med en infostand

Vi byder velkommen til ATI der deltager på udstillingen og salgsmessen med en stand 😊

Akvarist Tips & Inspiration er en 100% dansk YouTube kanal for akvarister og akvarie interesserede. 🐟🦐 YouTube kanalen er kun omkring 2 måneder gammel, men der ligger allerede mange interessante videoer af forskellig karakter og der kommer mindst en ny video hver uge. 🦀🌱 Der er en masse nye og spændende projekter, akvarier, fisk og planter på vej, som jer der ser med har ønsket og efterspurgt. Nye foreslag, ønsker, inspiration, tips og kommentarer er yderst velkommen. 👍🐠
Formålet med YouTube kanalen er at inspirere, hjælpe og øge de danske akvaristers succes med deres akvarier, samt at skabet øget opmærksomhed omkring hobbyen. 👌🐟
🌿🐌 Oplev YouTube kanalen på: http://youtube.com/c/akvaristtipsinspiration
Og kom gerne forbi vores stand til en snak. 😊👍

 

Vi byder velkommen til Brians Dyrecenter der deltager på udstillingen og salgsmessen med en salgsstand 😊

Forhandler af kæledyr og kvalitets tilbehør til dyr siden 2005

 

Vi byder velkommen til Vetcur der deltager på udstillingen og salgsmessen med en salgsstand 😊

VetCur udvikler og producerer højkvalitetsprodukter til dyr og har via en unik know-how været i stand til at fastholde og udvikle sig til en markant spiller på det verdensomspændende fodermarked.
Udnyt denne unikke chance for direkte at få en snak om fodring og foderstoffer til dyr.
Besøg os på standen hvor vi naturligvis har produkter med til dyrene.

 

Vi byder velkommen til Alt til hund og kat, som deltager på udstillingen og salgsmessen med en salgsstand.

Alt til hund og kat, forhandler tilbehør til hund, kat, fugl og gnaver. På standen vil der være en masse gode messetilbud 🐶🐱🐰🐦

 

Vi byder velkommen til dyrevilla som deltager på udstillingen og salgsmessen med en salgsstand.

Dyrevilla sælger fuldkostkostpiller, kaldet pellets, til papegøjefugle af mærket ZuPreem.
ZuPreem, til alle typer papegøjer og parakitter, er det førende tørkostfoder til papegøjefugle i Danmark.
Et fuldfoder til papegøjer, er fremtidens fodringsmetode til både volierefuglen som til stuefuglen, og den moderne papegøjeejer anvender tør fuldkost til sine fugle, så de sikres korrekt optimal ernæring, sygdomsforebyggelse, smuk fjerdragt og maximal trivsel.
ZuPreem pellets produceres i USA, under strenge krav til råvarer, indhold samt kvalitet.
Dyrevilla ved Benny Bork, har importen og det danske og skandinaviske agentur for ZuPreem.
ZuPreem pellets sælges til særlig attraktiv kampagnepris på messen.

 

Aktive akvarister Øresund

Vi byder velkommen til Katteboxen, som deltager på udstillingen/salgsmessen med salgsborde.

KatteBoxen er skabt til at forkæle vores bedste venner ! Hver måned forkæler katteejere i hele landet deres bedste ven med en KatteBoxen. Vores indkøbere sikrer hver måned, at du kan forkæle din bedste ven med sunde godter, sjovt legetøj og lækkert tilbehør. Vi er altid på udkig efter nye spændende ting du kan forkæle din bedste ven med.

 

Vi byder velkommen til Inges Kattehjem der deltager på udstillingen/salgsmessen med en stand 😊

Vi byder velkommen til Grand Danois klubben Danmark, som kommer og fremviser deres smukke hunde, så her har du muligheden for at komme og tale med nogle garvede folk inde for racen 🐶

 

Vi byder velkommen til Klaken familie- og hobbydyr som deltager på udstillingen/salgsmessen med salgsborde 😊

“Klaken familie- og hobbydyr avler og sælger sunde og tamme kaniner i racerene Lille Rex, Hermelin, Løvehoved og Dværgvædder. Vi sælger desuden foder, tørrede urter og tilbehør til kæledyr.
Vi rådgiver endvidere i velfærd for kæledyrene.
Besøg vores stand og hør om hvordan du gør dit kæledyr glad og giver den bedste velfærd! Maria Gullestrup er master i dyrevelfærd med speciale i dyrs følelser.
På standen kan du også købe kaniner, foder, tørrede urter og tilbehør til dit kæledyr”

 

Vi byder velkommen til Islandsk Fårehundeklub der kommer og udstiller deres flotte hunde 😊

“Islandsk fårehund
Den islandske fårehund er oprindeligt en urnordisk spidshund - en type hund man har kendt i Norden siden jægerstenalderen. Den islandske fårehund er Islands eneste indfødte hunderace. Den blev bragt til Island af de første vikingenybyggere, der kom fra Norge i årene fra 874 til 930. Hunden og dens måde at arbejde på tilpassede sig til det lokale terræn, landbrugsformerne og det islandske folks hårde kamp for at overleve gennem århundreder. Hunden var bondens tro følgesvend og en uvurderlig hjælper i arbejdet med at finde og samle fårene, når de skulle drives hjem fra sommergræsgangene. Hundene er smidige, utrættelige og ihærdige, og uden deres hjælp ville mange får været gået tabt. En anden vigtig funktion var dens opgave som gårdhund, hvor den med sin stemme gjorde opmærksom på, når der kom folk til gården, ligesom en vigtig opgave var at holde egne dyr inde og fremmede dyr ude.
Den islandske fårehunds historie i Danmark falder i tre dele. Først som oldtidsmenneskets hjælper og senere, i slutningen af 1800-tallet og starten af 1900-tallet, som bl.a. militærhund, ekspeditionshund, udstillingshund i Zoologisk Have og kæledyr. Og fra 1973 som en egentlig racehund der opdrættes primært med det formål at avle gode familiehunde med brugsegenskaberne i behold. Dens oprindelse i oldtiden betyder, at den i dag bruges i levendegørelsen af kulturhistoriske miljøer, og hunden er på den måde med til at formidle vores fælles fortid.
Den islandske fårehund har ikke levet isoleret som race i Island siden vikingetiden. Opblanding med andre racer og hundesyge-epidemier betød, at racen kom i fare for at uddø. Kun en meget målrettet indsats med opsporing, registrering og avl af ægte islandske fårehunde har reddet racen fra at forsvinde. Som Islands nationalhund står racen under beskyttelse af Altinget, der støtter det fortsatte arbejde med at sikre racens eksistens og sundhed. Den islandske fårehund kom officielt til Danmark i 1973, og i dag er antallet af islandske fårehunde mere end 2000. I øvrigt er Danmark det land i verden med flest hunde af denne race.
En islandsk fårehund er en glad og imødekommende hund, der knytter sig tæt til familien og gerne følger den overalt. Den er venlig overfor alle og er en stor børneven. Dens livlige væsen kommer mest til udtryk udendørs, mens den hurtigt falder til ro og lægger sig ved ens fødder, når familien er indendørs. Den er lærenem og samarbejdsvillig og har et selvstændigt sindelag. Dette er egenskaber, som den har udviklet gennem århundreder som bondens hjælper og følgesvend”

 

Vi byder velkommen til Arando der deltager på udstillingen/salgsmessen med salgsborde.
Arando sælger kornsnoge og terrarie tilbehør
😊🐍

Vi byder velkommen til Alle Dyrs Ret der deltager på udstillingen/salgsmessen med en stand 😊

Formålet med Alle Dyrs Ret er at, ifølge dyreværnsloven at bekæmpe dyremishandling, og at hjælpe alle nødstedte dyr såvel kæle/husdyr, landbrugs dyr, herreløse samt vildtlevende dyr, uanset art eller race. Det gør vi bl.a. ved at være aktive over hele landet og tage os af de anmeldelser vi får på vores hotlinetelefon. Alle Dyrs Ret's nye plejestation ved Hou tager dyr ind i pleje der er vanrøgtede, eller hvor ejeren grundet forskellige omstændigheder ikke er i stand til at tage sig af sit/sine dyr i en periode, feks. pga sygdom.

 Vi byder velkommen til Hundeboxen, som deltager på udstillingen/salgsmessen med salgsborde

HundeBoxen er skabt til at forkæle vores bedste venner ! Hver måned forkæler hundeejere i hele landet deres bedste ven med en HundeBoxen. Vores indkøbere sikrer hver måned, at du kan forkæle din bedste ven med sunde godter, sjovt legetøj og lækkert tilbehør. Vi er altid på udkig efter nye spændende ting du kan forkæle din bedste ven med.

Vi vil byde velkommen til Sjællands orchide klub der deltager på udstillingen/salgsmessen med en udstilling og en salgsstand.

“Sjællands Orchide Klub er for alle, der elsker orkideer og gerne vil lære mere om, hvordan de dyrkes. I klubben arrangeres foredrag, udflugter, planteauktioner, udstillinger og på møderne kan ofte købes orkideer, som ikke er tilgængelige i almindelige forretninger. Hvor medlemmerne mødes udveksles der altid erfaringer med dyrkning, så nye medlemmer vil let komme i gang med orkidehobbyen. Gennem Dansk Orchide Klub udgives et medlemsblad med artikler og information.

Der findes omkring 30 tusinde forskellige orkideer i naturen, og mange af dem er truet af udryddelse bl.a. på grund af skovrydning. Selv orkideer, der er blevet sjældne i naturen, dyrkes i gartnerier verden over, og nogle af dem finder vej til klubmedlemmernes vindueskarme.

Få mere at vide på www.orkideer.dk

Vi byder velkommen til Akvariebutikken Fik’ken
som deltager på udstillingen/salgsmessen med salgsborde

Vi vil gerne byde velkommen til Minizoo som deltager på udstillingen/salgsmessen med en salgsstand

Essential foods

Vi byder velkommen til KovaLine som deltager på messen med en stand 

Vi byder velkommen til Outlight som deltager på messen/udstillingen med en salgsstand.
Outlight sælger kvalitets LED belysning.

Vi byder velkommen til Aquabase som deltager på messen/udstillingen med en stand.
Kom og få en snak med Per som har stor erfaring i at lave akvarier.

Vi byder velkommen til LYL-Hedgehog I/S Der kommer og deltager på udstillingen/salgsmessen “Vores levende hobby” med salgsborde
De medbringer Afrikanske pygmæ pindsvin, samt udstyr og foder, og de eftertragtede soveposer, tuneller og cubes.

Vi byder velkommen til Aqua tantan som deltager på udstillingen/salgsmessen med salgsborde.
“Aqua Tantan sælger discus og maller, som vi selv henter og udvælger nøje ved gode tyske opdrættere. Vi ligger stor vægt på kvalitet og gode sunde fisk.
udover det sælger vi kvalitets foder til en fornuftig lav pris

Vi byder velkommen til Lindevangens Dyreklinik som deltager på udstillingen/salgsmessen med en stand

Vi byder velkommen til Exotiskedyr.dk som deltager på udstillingen/salgsmessen med salgsborde 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tropic World

Sarto Akvarieservice

Randers Voliere

Find Vores Levende Hobby

Priser

Billet Priser

Dagsbillet
Voksen kr. 95,-
Barn under 12 år. kr. 45,-
Børn under 3 år GRATIS

3 Dags Billet
Voksen kr. 190.-
Barn under 12 år kr. 90,-

 

     

    

  
Sarto Akvarieservice,  Randers Voliere 


       

     

    

Østerbro, Værløse, Amager, Roskilde, Holbæk, Slagelse, Frederiksværk, Fredriksberg